Държавният секретар на САЩ Майк Помпео обяви, че ще направи

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпео обяви, че ще направи
Коментари Харесай

Държавният секретар на САЩ тръгва на обиколка из Източна Европа

 Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео разгласи, че ще направи обиколка в редица европейски страни. Това се случва на фона на частичното евакуиране на американски военнослужещи от Германия.

Обиколката ще стартира на 11 август и ще включва Полша, Чехия, Словения и Австрия. Това ще бъде " доста значимо и плодотворно турне “, надява се Помпео, представен от " Дойче веле “.

Той също по този начин разяснява и договарянията с Русия за стратегическата непоклатимост. " Постигнахме прогрес. Имахме две срещи “, сподели Помпео. " Надявам се скоро да се състои още една среща “, добави държавният секретар.

Консултациите сред двете делегации, на които бяха разисквани въпросите на интернационалната сигурност и контрола над оръжията, се организираха от 27 до 30 юли във Виена.

През последните месеци американските военни са съсредоточени върху отбраната на своите спътници от конкурентни страни. Противосателитните оръжия на тези страни съставляват опасност за орбиталната формация на Съединени американски щати.

Космическото командване наскоро съобщи, че разполага с доказателства, че Русия е изпитала противоракетно оръжие с галактическо базиране. Москва отхвърля тези твърдения
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР