Държавният секретар на САЩ Майк Помпео няма никакви доказателства, че

...
Държавният секретар на САЩ Майк Помпео няма никакви доказателства, че
Коментари Харесай

Помпео няма никакви доказателства, че коронавирусът е от лаборатория, отвърна Китай

Държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео няма никакви доказателства, че коронавирусът е с генезис лаборатория в Ухан , отвърна Китай на коментара на американския топ посланик, написа " Гардиън ".

През последните седмици се усили разпространяването на тайни теории, че вирусът е изтърван от лаборатория в Ухан.
 Русия застана зад Китай в разногласието със Съединени американски щати за Covid-19
Русия застана зад Китай в разногласието със Съединени американски щати за Covid-19

Песков акцентира, че Москва не може да " покаже никаква взаимност " с рецензиите на Съединени американски щати

В неделя държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео съобщи, че има големи доказателства, че вирусът е излязъл от лаборатория в Ухан.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заяви, че Белият дом възнамерява да разгласява отчет за теорията, че вирусът е от лаборатория в китайския град.

В изявление за National Geographic Фаучи съобщи, че няма научни доказателства коронавирусът да е създаден в китайска лаборатория.

Мисля, че този въпрос би трябвало да се преглежда от учените и медицинските експерти, а не от политици, които лъжат за лична политическа полза. Господин Помпео неведнъж приказва, само че не може да показа никакви доказателства. Как може? Защото той няма никакви, сподели представител на китайското външно министерство.

Призоваваме Съединени американски щати да спрат...да концентрират върху Китай, акцентира представителят и прикани Вашингтон първо да позволи вътрешните си проблеми, като най-важното в този момент е да се управлява разпространяването на вируса в Съединени американски щати и да се обмислят способи за избавяне на човешки живот.
 Съединени американски щати, Русия и Китай не подариха пари за ваксина срещу Covid-19 на донорската конференция
Съединени американски щати, Русия и Китай не подариха пари за ваксина срещу Covid-19 на донорската конференция

Участвалите на конференцията събраха няколко милиарда евро

Повечето учени имат вяра, че новият вирус се е трансферирал върху хората от животни, като се допуска, че се е популяризирал от пазар за диви животни в Ухан.

Междувременно китайският дипломат в Организация на обединените нации в Женева съобщи, че светът би трябвало да победи вируса преди да стартира следствие на произхода му.

Китай няма да предложения интернационалните специалисти за следствие на източника на Covid-19, до момента в който не се обезпечи " дефинитивна победа " против вируса, сподели посланикът. По думите му целта на Китай е да се преодолее пандемията. Той прикани да се приключи " нелепото " политизиране на новия ковид.

Световната здравна организация разгласи, че чака покана от Китай да вземе присъединяване в следствието на животинския генезис на вируса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР