Държавният секретар на САЩ Антъни Дж. Блинкен е на път

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Дж. Блинкен е на път
Коментари Харесай

Блинкен ще посети Мексико, тъй като керванът с мигранти се приближава на инчове към САЩ

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Дж. Блинкен е на път да посети Мексико Сити в сряда, с цел да разиска скорошния скок на незаконната имиграция, защото керванът с мигранти, за който се твърди, че наброява хиляди хора на инчове към границата.

61-годишният Блинкен ще се срещне с мексиканския президент Андрес Мануел Лопес Обрадор дружно с министъра на вътрешната сигурност Алехандро Н. Майоркас и съветника по вътрешната сигурност на Белия дом Лиз Шерууд-Рендал.

Преди срещата чиновници на вътрешната сигурност разискаха способи, по които Мексико може да помогне за понижаване на броя на южната граница на Съединени американски щати – включително управление на железниците, които мигрантите употребяват, с цел да пътуват на север, пренасяне на мигранти на юг и даване на тласъци да не пътуват до границата, заяви CNN.

Събирането идва, когато президентът Байдън е изправен пред засилен напън както от страна на републиканците, по този начин и от личната си партия поради рецесията на границата сред Съединени американски щати и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР