Държавният секретар на Съединените американски щати Майк Помпео разкри причината,

...
Държавният секретар на Съединените американски щати Майк Помпео разкри причината,
Коментари Харесай

Помпео: САЩ позволили на Русия да анексира Крим

Държавният секретар на Съединените американски щати Майк Помпео разкри повода, заради която американците са позволили Кримският полуостров да бъде анексиран нелегално от Русия преди шест години. Първият посланик на Вашингтон съобщи, че „ капацитетът за въздържане “ на Съединени американски щати е бил отслабен и точно на това се дължи анексирането на Крим. Сега обаче, при администрацията на Тръмп, Съединени американски щати са възобновили оказването на основна помощ за украинските въоръжени сили.

``
реклама

Държавният секретар акцентира, че последствията от отслабените позиции на Съединени американски щати могат да се следят в Иран и Китай. Той означи, че американската страна не работи уверено на международната сцена, само че Тръмп желае да промени това.  По думите на Майк Помпео президентът Тръмп работи да направи въоръжените сили на Съединени американски щати най-могъщите в историята на страната. Помпео счита, че анексирането на Крим се дължи на личната уязвимост на Съединени американски щати. Дипломатът упрекна Москва и в неспазването на Договора за очистване на ракетите със междинен обхват на деяние. През 2014 година, когато бе анексиран Крим, президент на Съединени американски щати беше Барак Обама. Тръмп счита, че той е най-слабият президент в историята на Америка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Пр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР