Държавният канал ще излъчи мегакпектакъла Музика и любов, в който

...
Държавният канал ще излъчи мегакпектакъла Музика и любов, в който
Коментари Харесай

Бъдни вечер и Коледа с Ритон и Веселин Маринов

Държавният канал ще излъчи мегакпектакъла " Музика и обич ", в който на 18 октомври " Ритон " чества 40 години на сцената, написа ПИК.

Шоуто в Зала 1 на НДК впечатли просъстващите с неповторима мултимедия, а в този момент да я зърнат ще имат опция и феновете. От 12.30 ч. в ефира на Българска национална телевизия ще прозвучат 10-те нови песни, измежду които " Безумна обич " от Тончо Русев, " Празник " (по текст на Йоана Мирчева и музика на Митко Гидишки), " За финален път ти дублирам ", " Златен Ритон " - песента, която даде името и на новия албум на дуета, и още...

Телевизия " Планета " и " Планета HD " пък включиха в програмата си последния концерт на Веселин Маринов " Представи си... ". Бардът от Полски Тръмбеш ще се вихри от сцената на Зала 1 на Бъдни вечер - по " Планета HD " от 20 ч. и по другия канал на " Пайнер " на идващия ден от 12.30 ч.

Тази година изпълнителят на " Горчиво вино " изнесе два концерта в НДК - на 23 и 24 ноември. Появиха се обаче мнения, че билетите са били изкупени авансово и раздавани на кг по-късно.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР