Държавният глава заяви на 6-и септември, че един народ, който

...
Държавният глава заяви на 6-и септември, че един народ, който
Коментари Харесай

Марков: Дали Радев ще се поклони пред жертвите на комунизма на 9 септември?

 " Държавният глава съобщи на 6-и септември, че един народ, който е тръгнал към своето бъдеще, не могат да го спрат репресиите. Този пагубен български президент загатна, че не е имало репресии против националната полиция, а тя е направила принуждение против хора, които желаят да палят със плява служителите на реда. е злокобна фигура.

Как желае да се разпусне Народното събрание, по кой текст от конституцията? Как може да споделя, че сме нямали Народно заседание – на улицата ли одобряваме бюджета? не е ли чел, че по конституция сме парламентарна република? Никой не дава право на президента да провокира бунт ", съобщи в предаването " Свободна зона с Георги Коритаров " депутатът и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков. 

ГЕРБ не би трябвало повече да търпи, а да внесе няколко претенции за импийчмънт против. Припомням, че за пръв път в новата ни история Движение за права и свободи се отхвърля от президента, който е избрала партията. Трябва да се потърси отговорност дали е вменяем да извършва функционалностите си. Не съм чувал да се събират подписи от страна на ГЕРБ за импийчмънт, само че чух нещо по-лошо. Когато направих това искане в Народното събрание преди няколко месеца, имаше овации в пленарната зала.

След това обаче излязоха и и неодобряваха концепцията ми. Бил съм сбъркал и не ми било работа. В България се готви прелом от страна на един анархокомунист, който с размахания си пестник се държи като партизанин. Чудя се в този момент дали ще каже на 9-и септември, че тогава стартира избиването на елита на нацията, че е имало репресии, както се изрече за 2-и септември 2020 година Президентът ще се поклони ли пред жертвите на комунизма на паметника пред НДК? “, попита реторично Георги Марков. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР