Държавният глава Румен Радев започва консултации с парламентарно представените партии

...
Държавният глава Румен Радев започва консултации с парламентарно представените партии
Коментари Харесай

Радев се среща последователно днес с парламентарните партии

Държавният глава Румен Радев стартира съвещания с парламентарно показаните партии днес „ Дондуков “ 2 като част от серията срещи по негова самодейност по отношение на организацията и провеждането на идните парламентарни избори. От известието на прессекретариата на президентството излиза наяве, че президентът възнамерява обособени, поредни срещи с всяка една от тях.

Държавният глава е изпратил предложения за присъединяване към Политическа партия ГЕРБ от 09.30 часа, към Българска социалистическа партия от 10.45 часа, към Движение за права и свободи от 12.00 часа, към Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ от 13.15 часа, към Политическа партия „ Воля “ от 14.30 часа и към Политическа партия „ Атака “ от 15.45 часа.

През уикенда президентът организира серия от срещи с извънпарламентарни обединения и Отровното трио. Това стана мотив укриващият се в Дубай Васил Божков да реагира яростно с постове в профилите в обществените мрежи, защото учредената от него партия " Българското лято " не бе измежду поканените на " Дондуков " 2 извънпарламентарни сили. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР