Държавният глава Румен Радев ще подпише указа за освобождаване на

...
Държавният глава Румен Радев ще подпише указа за освобождаване на
Коментари Харесай

Румен Радев ще подпише указа за Маринов, след като се върне от Латвия


Държавният глава Румен Радев ще подпише указа за освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, откакто се върне от Латвия.
Припомняме, че по-рано през днешния ден стана ясно, че няма по какъв начин да бъдат гласувани трите министерски оставки в Народното събрание. Причината - измененията би трябвало да се гласоподават в пакет в два вота. В първия се гласоподават оставките, а във втория новите оферти. Именно Маринов е препоръчаният от премиера Бойко Борисов за нов министър на вътрешните работи.
Президентът Радев през днешния ден и на следващия ден взе участие в срещата на държавните глави от групата "Арайолуш " в столицата на Латвия Рига. Групата "Арайолуш " сплотява 14 президенти на държави-членки на Европейски Съюз – Португалия, Германия, Латвия, Финландия, Италия, Австрия, Полша, Унгария, Словения, Естония, Малта, България, Хърватия и Гърция. От президентството обясниха, че президентът ще издаде указа, откакто се върне в България./www.actualno.com/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР