Държавният глава Румен Радев ще подари на Владимир Путин президентски

...
Държавният глава Румен Радев ще подари на Владимир Путин президентски
Коментари Харесай

Падна една голяма тайна! Стана ясно какво ще подари Румен Радев на Путин, изненадата е много специална за България!

Държавният глава Румен Радев ще подари на Владимир Путин президентски кортик по време на формалната си аудиенция в Русия, която стартира в понеделник, оповестява “Труд”.

Кортикът е специфична направа. На него е изобразен гербът на България, а на острието е инкрустиран девизът “ С нами Бог”. В края на предходната година по време на обичайна си конференция, която бе гледана от 8 млн. души, Путин отговори с анекдот на въпроса за разноските за защита и притеснява ли се от нова конкуренция във въоръжаването.

“Баща, който е офицер, пита сина си къде му е кортикът? Отрочето дава отговор, че го е разменил за часовник. Бащата помолил да му го покаже. Като видял часовника, замълчал и след секунди промълвил, че е доста прекрасен. И попитал:

“Ако на следващия ден вкъщи влезнат бандити и убият мен, майка ти, братята ти, изнасилят сестра, ти по какъв начин ще ги посрещнеш: с добър вечер, в този момент е московко време 12,30 ч., по този начин ли?”, описа Путин.

На съветския министър председател Дмитрий Медведев Радев пък ще подари картина, изобразяваща храм-паметника в град Шипка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР