Държавният глава Румен Радев ще бъде на посещение във Френската

...
Държавният глава Румен Радев ще бъде на посещение във Френската
Коментари Харесай

Радев в Париж за 100 години от края на Първата световна

Държавният глава Румен Радев ще бъде на посещаване във Френската република по покана на президента Еманюел Макрон на 10 и 11 ноември за участие в Парижкия конгрес за мир и отбелязването на 100 години от края на Първата международна война.

В огромната възпоменателна гала в Париж на 11 ноември ще вземат участие ръководители на интернационалните организации и държавни и държавни ръководители от над 80 страни от целия свят, измежду които генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш, генералният шеф на ЮНЕСКО Одри Азуле, ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, президентът на Руската федерация Владимир Путин, канцлерът на Федерална република Германия Ангела Меркел и доста други.

В рамките на присъединяване си в Парижкия конгрес за мир - самодейност, която има за цел да насърчи интернационалното съдействие и възстановяване на ръководството, президентът Румен Радев ще направи изявление, отдадено на капацитета на новите технологии да бъдат фактор за задълбочаване на политическия разговор, икономическия напредък и общественото доближаване.

Държавните и държавни ръководители ще прегледат изложбата “Picasso Bleu et Rose ” в Музей д’Орсе в Париж и ще бъдат признати в Елисейския замък от президента на Френската република Еманюел Макрон и брачната половинка му Бриджит Макрон. В рамките на визитата си в Париж президентът Румен Радев ще бъде придружаван от брачната половинка си Десислава Радева. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР