Държавният глава Румен Радев коментира дали ще подпише указа за

...
Държавният глава Румен Радев коментира дали ще подпише указа за
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма как да подпиша указ при положение, че няма съгласуване

Държавният глава Румен Радев разяснява дали ще подпише указа за освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, по време на първия Националния събор на запасното войнство, който се организира край Казанлък.

Припомняме, че гласуването на оставките на министрите Николай Нанков, Ивайло Московски и Валентин Радев и избора на новите министри бяха планувани за четвъртък (13.09). Малко преди откриването на съвещанието обаче излиза наяве, че президентът не е подписал указа за освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който бе с номинация за вътрешен министър.

"Някак си се трансформира в норма погазването на закона, а когато някой го съблюдава, вие ме питате за какво. Аз мисля, че това към този момент е диагноза за нашата народна власт. И аз няма по какъв начин да подпиша декрет в случай, че няма координиране, което закона изисква за всеки план на акт, който съдържа предложение за декрет ", сподели Радев, предадоха от Българска национална телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР