Държавният глава Румен Радев излезе с позиция по темата Навални“

...
Държавният глава Румен Радев излезе с позиция по темата Навални“
Коментари Харесай

Радев за Борисов: Прави се на радател за демокрацията

Държавният глава Румен Радев излезе с позиция по тематиката „ Навални “ след апела на премиера Бойко Борисов. „ Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и публицисти, нито за отравянето на Емилиян Гебрев и други български жители. В европарламента се прочу със заканата „ да изгори ” Елена Йончева, както самичък се показва в записа, а в европейската преса с това, че праща в турските затвори хора, потърсили леговище в Европа.

Сега се прави на труженик за народна власт. Защото към този момент завърши с тази в България, по тази причина „ освобождава ” други нации. За мен проблемите на българската народна власт са прекомерно трагични, с цел да ги крием зад загрижени, театрални пози. Оставям тази роля на Борисов ", разяснява за bTV президентът.

По-рано през днешния ден министър председателят разяснява от Сливница, че тишината и мълчанието на президента Румен Радев са оглушителни по отношение на задържането на опозиционния водач Алексей Навални в Русия. Той предложи президентът също да съобщи какво мисли по въпроса, по този начин както " и Европейският съвет, и Европейският парламент, и Европейската комсия настояваме за незабавното му освобождение ".

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР