Държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева присъстваха

...
Държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева присъстваха
Коментари Харесай

Деси Радева се появи величествена като кралица в Токио

Държавният глава Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева участваха на церемонията по възкачване на трона на новия император на Япония Нарухито.

Радева е заложила на елегантна дълга синя рокля, съчетана с изтънчено колие от перли , а президентът е в непоколебим фраг, подобаващ за събитието , пишат от Vesti.bg. Прави усещане, че множеството от гостите измежду мъжете са също заложили на този вид облекло.

View this post on Instagram
Държавният глава Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева участват на церемонията по интронизация на новия император на Страната на изгряващото слънце Нарухито. Президентът и неговата брачна половинка бяха облечени извънредно публично. Радева е заложила на елегантна дълга синя рокля, съчетана с изтънчено колие от перли. Държавният глава е в непоколебим фрак, подобаващ за събитието. Прави усещане, че множеството от мъжете на значимото държавно събитие са също заложили на този вид облекло. Световни водачи и кралски особи се събраха в Токио, с цел да участват на нещо, което се случва един път на потомство, безапелационни са специалистите по дворцов етикет. Вижте повече във Vesti.bg. Photo credit: ЕПА/БГНЕС.. #bulgaria #bulgarian #mybulgaria #bulgariaofficial #ig_bulgaria #allbulgaria #president #firstlady #politics #japan #tokio

A post shared by Vesti.bg (@vesti.bg_) on Oct 22, 2019 at 3:51am PDT

Световни водачи и кралски особи се събраха в Токио, с цел да участват на събитие, което се случва един път на потомство, безапелационни са специалистите по дворцов етикет, оповестява в. „ Джапан таймс “.

Вижте кралските особи, които участваха на събитието в Япония тук >>>

Сред тях бяха принц Чарлз като представител на Англия, испанският крал Фелипе дружно със брачната половинка си кралица Летисия, холандският крал Вилем-Александър дружно с кралица Максима, както и престолонаследника на Дания принц Фредерик и принцеса Мери.

 кралски особи Getty

Нарухито се възкачва на трона на хризантемата в наличието на 190 делегации от цялата планета. Макар императорът да беше провъзгласен на 1 май, когато беше оповестена промяната на имперската епоха, церемониите в този ден бяха много по-скромни от днешната.

Тя съставлява формалната част, при която император Нарухито и императрица Масако се появяват пред обществото в формалните имперски плебеи и заемат местата си на трона, олицетворяващ тяхната власт.

 император Нарухито Getty

Празненствата във връзка коронацията костват към 16 милиарда японски йени, настояват осведомени.

Вижте кралските особи, които участваха на събитието в Япония тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР