Държавният глава Румен Радев е на официално посещение в Москва.

...
Държавният глава Румен Радев е на официално посещение в Москва.
Коментари Харесай

Десислава Радева с елегантен тоалет в Москва

Държавният глава Румен Радев е на публично посещаване в Москва.

Президентът на България е съпроводен от неговата брачна половинка Десислава Радева, която притегли погледите с грациозен и моден тоалет.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ СНИМКИ НА ДЕСИСЛАВА РАДЕВА ОТ МОСКВА

В Болшой спектакъл президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава участваха на оперната режисура „ Зигфрид “ от Рихард Вагнер на Софийската опера и балет.

Десислава Радева е заложила на черен гащеризон с отворено деколте. Тоалетът е комбиниран със светли обувки на висок ток, както и колие в същия цвят.

Само преди няколко месеца брачната половинка на Радев събра погледите за следващ път на фешън събитие в София. Десислава Радева участва през март на 24-ата гала по връчване на премиите "Златна игла ".

Във видеото вижте по какъв начин Десислава Радева се промени за една година

Първата дама тогава впечатли със своя грациозен черен костюм от две елементи – сако и панталон, който съвършено наблягаше стройната и фигура в допълнение със семпла бяла риза.

Деси Радева събра погледите на фешън събитие (СНИМКИ)

Радева не за първи път облича гащеризон.

За рождения ден на Симеон Сакскобургготски предходната година, когато той навърши 80 година, Радева също бе избрала да заложи на гащеризон за приема в двореца Врана.

Тоалетът на Радева развълнува Facebook (снимка)

По време на визитата в столицата Москва, Радев се обърна с приветствени думи към български и съветски дейци на културата и представители на българската общественост в Москва. Поводът- 24 май, Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност.

Срещата се състоя в българското посолство в съветската столица в границите на работното посещаване на президента в Руската федерация, оповестиха от прессекретариата на президента.

Една година Деси Радева като първа дама, по какъв начин се промени

„ Няма българин, който да не носи надълбоко в сърцето си загатна и признателността към учителите, основали в него жаждата към познание. На писателите, поетите, художниците, артистите, създаващи духовни полезности, на всички дейци на изкуството, културата, просветата и образованието, през днешния ден отдаваме нашата висока респект “, сподели президентът.

Десислава Радева: Теорията за благородната неистина ми звучи плахо

Българският президент се обърна към гостите и ги приветства с идния Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност - 24 май.

„ Винаги, където и да съм бил, за мен са били изключително вълнуващи и предстоящи срещите с нашите сънародници, с представителите на културата и на интелигенцията “, уточни Румен Радев.

Първа фотография на Десислава Радева от Париж - с жилетка и панталон

Днес (22 май) Радев ще се срещне с съветския си сътрудник Владимир Путин в Сочи. Това е първата двустранна среща на президентите на Русия и България за последните 10 години.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР