Държавният глава на Венецуела Николас Мадуро не счита за необходимо

...
Държавният глава на Венецуела Николас Мадуро не счита за необходимо
Коментари Харесай

Мадуро: Няма защо да има президентски избори

Държавният глава на Венецуела Николас Мадуро не смята за належащо провеждането на президентски избори в страната, предава TACC, представени от " Фокус ".
„ Какви са потребностите на национална на Венецуела през днешния ден? Провеждането на избори? Не мисля. Венецуелците се нуждаят от възобновяване на стопанската система, мира и конституционната непоклатимост. За тази цел е належащо преизбиране на Националното заседание. Единствената власт, която е под въпрос, е тази на Народното събрание, само че ние ще разгадаем този проблем в скоро време “, увери Мадуро пред публицисти в Каракас.
Съгласно думите му, опозицията не желае провеждането на избори. „ Ако кажем, че ще проведем избори след 30 дни, те ще стартират да си измислят аргументи, с цел да не излязат на тях “, разяснява Мадуро.
Венецуелският президент акцентира, че резервира надзор над страната и разгласи, че към този момент са събрани към два милиона подписа против намеса на Съединени американски щати.
Събирането на подписи против възможна американска военна интервенция стартира в сряда и ще продължи до неделя, напомня организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР