Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп подчерта, че предстоящият през

...
Държавният глава на САЩ Доналд Тръмп подчерта, че предстоящият през
Коментари Харесай

Тръмп: Г-20 е подходящ за среща с Путин

Държавният глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп акцентира, че идният през почивните дни конгрес на Г-20 е „ доста подобаващ миг “ за среща с президента на Руската федерация Владимир Путин, предава AFP, представени от " Фокус ".
„ Вероятно ще се срещна с Владимир Путин. Не сме отменяли тази среща. Мислех си за това, само че не сме го създали. Мисля, че е доста уместно време да я проведем ", съобщи Тръмп пред кореспонденти в Белия дом.
По-рано денем и руснаците потвърдиха провеждането на срещата. Тя ще се състои на 1 декември, неделя, а за договарянията сред двамата международни водачи са планувани два часа, разкри пред локална организация източник в една от делегациите.
Президентите ще обсъдят проблемите в двустранните връзки, в това число излизането от задънената улица, в която се намират контактите сред Москва и Вашингтон. Преговорите тет-а-тет ще продължат към 20 минути, след което в полемиките ще се присъеднят основни членове на двете делегации.
Предходната пълноформатна среща сред Путин и Тръмп се организира през юли във финландската столица Хелзинки, напомня организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР