Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин и сръбският президент

...
Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин и сръбският президент
Коментари Харесай

Путин и Вучич се срещнаха в Пекин

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин и сръбският президент Александър Вучич организираха среща в Пекин в коридорите на форума " Пояс и път ", който се организира в китайската столица, предава TACC, представена от izbori.bg .

Двамата са разискали двустранните връзки и районните въпроси. " Радвам се на опцията да се срещна с Вас в коридорите на днешното събитие, да поговорим за двустранните връзки и за обстановката в района ", цитира организацията думите на Путин преди началото на диалога със сръбския му сътрудник.

Лидерът на Кремъл напомни за януарската си аудиенция в Белград, отбелязвайки, че тя е съдействала за активизация на двустранните връзки. Той акцентира, че комерсиалният оборот сред двете страни за 2018 година се е нараснал с два %. " Развиваме връзки в чувствителни области като военно-техническото съдействие ", добави съветският президент.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР