Държавният глава и деца от Българската Коледа украсиха коледната елха

...
Държавният глава и деца от Българската Коледа украсиха коледната елха
Коментари Харесай

Децата на Българската Коледа украсиха елхата в Гербовата зала

Държавният глава и деца от " Българската Коледа " украсиха коледната елха в президентската институция.

Президентът Румен Радев, неговата брачна половинка Десислава Радева и деца от " Българската Коледа " украсиха елхата в президентството. Към тях с огромен възторг се причислиха и децата от отбор " Пламъче " и от столичното 144-то учебно заведение.

По-голямата част от децата към този момент са написали своите писма до дядо Коледа и към този момент чакат желанията им да се осъществен.
Румен Радев, президент: Наближава Коледа, а Коледа всички знаете какво е най-вълшебният, най-красивият празник. Коледа ни зарежда с доста добрина, дава ни доста религия, и доста вяра. Хубаво е в тези дни, когато сме дружно да си подсещаме най-важното е да бъдем дружно в празниците, най-важното е да се поддържаме и тази поддръжка има потребност в сложен миг всеки да я усети, да усети добра дума, протегната ръка.
Целта на тазгодишното издание на " Българската Коледа " е да се съберат средства за закупуване на високотехнологиечна инсталация, която ще се употребява за рехабилитация и лекуване на деца, които имат потребност от нея.

Вижте повече за акцията Българската Коледа
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР