Държавният фонд "Земеделие" (ДФЗ) публикува на сайта си пълен списък

...
Държавният фонд "Земеделие" (ДФЗ) публикува на сайта си пълен списък
Коментари Харесай

Пълен списък на глобените от ДФ Земеделие къщи за гости

Държавният фонд "Земеделие " (ДФЗ) разгласява на уеб страницата си цялостен лист на къщите за посетители, на които ще бъдат издадени актове да върнат 100% от получените европари.

В листата са посочени компаниите и сумите, които би трябвало да се върнат.

До момента са открити 253 производства за общо 46,4 млн. лева От тях 158 плана са с наложена цялостна глоба от 100% за общо 43,1 млн. лева Останалите 95 плана са с частична глоба, която възлиза на 3,3 млн. лв., прецизираха от ДФЗ.

Държавна фирма "Земеделие " глобява 158 къщи за посетители с цялостна глоба за общо над 43 млн. лв.

Припомняме, че по предписание на земеделския министър през юни тази година бяха тествани всички планове, получили финансиране за създаване на къщи за посетители по ПРСР 2007-2013 година, за които 5 годишния интервал на мониторинг не беше изминал. Екипите на Държавна фирма „ Земеделие “ са ревизирали общо 295 къщи за посетители. От тях 288 плана са били в интервал на мониторинг. Общата дотация за всички 288 къщи за посетители възлиза на 81 млн. лева

Публикуваният на уеб страницата на ДФЗ слисък включва 158 обекта, притежателите на които ще би трябвало да връщат цялата получена дотация за построяването им. Най-високите наказания са в размер на малко над 391 хиляди лв..

Пълният лист вижте ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР