Държавният Електроенергиен системен оператор /ЕСО/ уведоми ЧЕЗ Разпределение България за

...
Държавният Електроенергиен системен оператор /ЕСО/ уведоми ЧЕЗ Разпределение България за
Коментари Харесай

Ремонт на подстанция на ЕСО налага изключването на електроенергията на община Самоков

Държавният Електроенергиен систематичен оператор /ЕСО/ уведоми ЧЕЗ Разпределение България за идно изключване на електрозахранването в община Самоков. Причина за спирането са строително-монтажни работи, свързани с капиталов план по реконструкцията на подстанция Самоков, благосъстоятелност на ЕСО.
Преустановяването на електрозахранването от преносната мрежа на ЕСО ще се извърши на 14 юли /вторник/, сред 11:00 и 15:00 ч. Засегнати от ремонтните действия ще бъдат обитаемоте места в община Самоков: Алино, Бели Искър, Белчин, Белчински бани, Говедарци, Горни Окол, Долни Окол, Доспей, Драгушиново, Злокучене, Клисура, Ковачевци, Маджаре, Мала черква, Поповяне, Продановци, Райово, Рельово, Самоков, Широки дол и Ярлово.
ЧЕЗ Разпределение е взела нужните ограничения, тъй че неудобствата за клиентите да бъдат сведени до най-малко. Информирани за спирането са локалните управляващи на обитаемоте места и регионалната администрация. Компанията ще обезпечи различно електрозахранване на болничното заведение в Самоков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР