Държавният департамент предупреди, че е необходимо да бъдат бдителни в

...
Държавният департамент предупреди, че е необходимо да бъдат бдителни в
Коментари Харесай

САЩ предупредиха кои са мишените на терористите

Държавният департамент предизвести, че е належащо да бъдат бдителни в това отношение на всички места по света, защото американските жители са съществена цел на терористите.

Отбелязва се, че максимален риск съществува по време на спортни надпревари, политически манифестации, демонстрации, разнообразни тържества, в хотели, учебни заведения, клубове, заведения за хранене, паркове, религиозни обекти, търговски центрове, туристически атракции, летища и други транспортни центрове.

Тъй като терористичните офанзиви, политическите разтърсвания и насилието се случват постоянно без предизвестие, Държавният департамент предложи на американските жители да поддържат високо равнище на зоркост и "да подхващат нужните ограничения за повишение на сигурността им по време на пътешестване ".

Предупреждението замества сходен документ от 6 март 2017 година Гражданите на Съединените щати са призовани да проучат доста добре информацията за съответната страна, в която ще пътуват, преди да заминат за нея, на уеб страницата на Държавния департамент, както и да се запишат в специфична стратегия, която им разрешава да изпращат известия и може да дефинира местоположението им в случаи на изключителни обстановки. Терористични групи като "Ислямска страна " и Ал Кайда, както и техните поддръжници, имат намерение да нападат американски жители, където и да се намират те.
"Екстремистите могат да употребяват стандартни или неконвенционални оръжия, с цел да нападат американски жители или за частните ползи ", се споделя в изказването.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР