Държавният департамент на САЩ издаде специално уведомление, в което се

...
Държавният департамент на САЩ издаде специално уведомление, в което се
Коментари Харесай

Джо Байдън и Държавният департамент призоваха американците незабавно да напуснат Украйна

Държавният департамент на Съединени американски щати издаде особено съобщение, в което се споделя: „ Препоръчва се да не пътувате до Украйна заради нарасналата опасност от съветски военни дейности, както и заради КОВИД-19. Тези в Украйна би трябвало да изоставен в този момент, като употребяват търговски или частен превоз Ако останете в Украйна, бъдете изключително деликатни заради престъпност, цивилен безредици и евентуални враждебни дейности, в случай че Русия стартира военно навлизане. Някои региони са зона на нараснал риск.

Продължават да постъпват известия за усилването на съветската военна мощност на границата с Украйна, което демонстрира опцията за огромни военни дейности против Украйна. Условията за сигурност, изключително по границите на Украйна, в окупирания от Русия Крим и в следената от Русия Източна Украйна, са непредвидими и могат да се влошат фрапантно. В цяла Украйна, в това число в Киев, постоянно се организират демонстрации, които от време на време минават в принуждение. Американските жители в Украйна би трябвало да са наясно, че държавното управление на Съединени американски щати няма да може да изтегля американски жители при положение на съветски военни дейности в Украйна. Враждебни дейности могат да избухнат във всеки миг и без предизвестие, което съществено ще засегне способността на посолството да дава консулски услуги, в това число помощ на американски жители, напускащи Украйна”.

Държавният департамент сложи Украйна в „ аления лист “ на страните; такива страни са маркирани с предизвестие „ Не посещавай “.

Малко по-късно Джо Байдън в изявление за сподели: " Американските жители би трябвало да изоставен в този момент. Не че имаме работа с терористична организация. Но имаме работа с една от най-големите армии в света. Това са изцяло разнообразни неща, които елементарно могат бързо да се побъркат ".

Попитан от интервюиращия, при какъв сюжет Съединените щати биха могли да изпратят войски в Украйна, с цел да изтеглят нейните жители, Байдън отговори: „ Няма подобен сюжет. Ако американците и Русия стартират да се стрелят един против различен, ще има свят война. "

Звездно-ивичестия президент добави, че „ даже в случай че Владимир Путин е задоволително малоумен, с цел да стартира навлизане, най-малко е задоволително интелигентен, с цел да не прави нищо, което може да повлияе отрицателно на американските жители. Той знае “.

Скоро, по време на същото изявление, Джо Байдън обърка Украйна с Афганистан.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР