Държавният бюджет за 2023 г., както и бюджетите на НЗОК

...
Държавният бюджет за 2023 г., както и бюджетите на НЗОК
Коментари Харесай

Бюджет 2023 влиза в пленарната зала на второ четене

Държавният бюджет за 2023 година, както и бюджетите на НЗОК и ДОО влизат в пленарната зала на второ четене, съгласно седмичната проектопрограма за работа на Народното събрание.

В нея е също избор на подуправител – началник на ръководство „ Банково “ и подуправител – началник на ръководство „ Емисионно “ на Българската национална банка. За първата позиция претендент е Петър Чобанов  Петър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 година в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „ Атанас от, а за втората – Андрей Гюров от „ - “.

Народно събрание ще избира и ръководител на Сметната палата сред Димитър Главчев  Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, повдигнат от ГЕРБ-, и Нина Спасова – от „ “.

Проектопрограмата за седмицата включва и второто гласоподаване на промени в Закона за чужденците в Република България.

Предлага се депутатите да обсъдят на първо четене два законопроекта за изменение и допълнение на Семейния кодекс – на „ “ и ГЕРБ-, като точка първа за четвъртък.

Седмичната стратегия включва и второ гласоподаване на Законопроект за допълнение на Кодекса за застраховането, както и на промени в Наказателния кодекс. 

Предвижда се също на второ четене да бъдат разисквани промени в Закона за горите, както и на първо – в Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР