Държавните зрелостни изпити след 12-ти клас ще бъдат на 30-ти

...
Държавните зрелостни изпити след 12-ти клас ще бъдат на 30-ти
Коментари Харесай

Вълчев: Готови сме и за по-дълго отлагане на изпитите на 7-ми и 12-ти клас

Държавните зрелостни изпити след 12-ти клас ще бъдат на 30-ти май и на 1-ви юни. Външното оценяване след 7-ми клас ще бъде на 13-ти и на 15-ти юни. Това към този момент е релативно малко изместване във времето. Готови сме и за разновидности, в които отлагането е по-голямо “. Това съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев в студиото на „ Неделята на NOVA ".

„ В изпитите няма да има образователен материал, който да не е изучаван от децата. В момента приблизително сме на към 70% от материала. Броим и материала, който се усвоява по време на електронното образование, тъй като то започва дейно за доста огромна част от учениците “, сподели още той.

По думите му това, което е получено като противоположна връзка досега е, че децата учат даже повече, в сравнение с в присъствена форма на образование. „ Разбира се има пропуски. До огромна степен синхронното образование замества образованието в присъствена форма, само че пък не е допустимо за всички деца и то от самото начало “, сподели още той.

„ В края на този месец ще създадем изследване кой до каква степен е съумял да стигне. Ще се съобразим и с тези, които са с най-бавно движение. За тях няма да има материал в изпитите, който не е изучаван “, заяви Вълчев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР