Държавните училища в Сиатъл заменят своята програма за надарени ученици

...
Държавните училища в Сиатъл заменят своята програма за надарени ученици
Коментари Харесай

Държавните училища в Сиатъл заменят програмата за надарени ученици, за да бъдат по-„приобщаващи“, позовавайки се на опасения за многообразието

Държавните учебни заведения в Сиатъл заменят своята стратегия за надарени възпитаници с по-„ приобщаваща “ и „ обективна “ стратегия в продължаваща наклонност щатите да отстранен часовете с отличие в името на многообразието.

SPS стартира последователно да отстранява своите учебни заведения и класни стаи за напреднали учащи се с висока дарба (HCC) през образователната 2021-22 година, потвърждавайки, че програмата не се занимава с расовите неравенства.

Нейната подмяна, наречена Високоспособен модел на квартално учебно заведение, ще бъде налична във всяко учебно заведение до образователната 2024-25 година, сподели SPS. Вместо обособени класни стаи и учебни заведения за надарени възпитаници, всички възпитаници ще останат дружно в една и съща класна стая и учителят ще персонализира образователните проекти за всеки възпитаник.

Дистриктът разгласи, че измененията ще „ се извърнат към историческото неравноправие “ и ще включват „ три равнища на обслужване за учениците според от самостоятелните потребности, предоставени по метод, който зачита индивидуал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР