Държавните пари - заложници на политическата кризаИнициативите, които Борисов изреди

...
Държавните пари - заложници на политическата кризаИнициативите, които Борисов изреди
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ четете:

Държавните пари - заложници на политическата рецесия

Инициативите, които Борисов изреди на срещата с актива на ГЕРБ, могат да бъдат гласувани от депутатите в границите на седмица. Бихме му предложили да разпореди на Цвета или на някой от депутатите си да съберат нужните подписи за привикване на изключителна парламентарна сесия и да пресечен плажуването си.

Ограбват близо 2 милиарда лева от Сребърния фонд

Маймунската наслада, че договорът за отдаването на летище София на концесия беше публично подписан от министъра на превоза Росен Желязков и сътрудниците от обединяването "Соф Кънект ", остави в ъгъла следващото неуважение на законите в страната.

Лидерската борба в Българска социалистическа партия рискува да се изроди в канибализъм

Битката не е толкоз за това кой ще стане ръководител на Столетницата, по отношение на опциите да се влезе в идващото ръководство на страната и най-важното да се резервира корупционното завещание на ГЕРБ. Едва ли някой има вяра, че която и да е от старите партии ще тръгне да разгражда този циничен модел на ръководство.

ЕЦБ реформира надзора си

Председателят на ЕЦБ - Кристин Лагард - даде обещание да осветли и да направи по-прозрачна работата на институцията още когато пое ръководството й през ноември 2019-а. Същата цел съобщи и Андреа Енриа, който оглави банковия контрол при започване на 2019-а.

Гешев може и да не дочака шанса да проверява президента

Ако Румен Радев завоюва втори президентски мандат, мандатът на основния прокурор ще е изминал броени дни преди президентът да напусне поста си и да остане без имунитет. Но преди този момент Радев евентуално към този момент ще е подписал и указа за назначението на идващия основен прокурор.

Въвеждането на 10-годишна безспорна отминалост обслужва единствено схемаджиите

Защо би трябвало да се вкарва отминалост от 10 години за заемите на физическите лица? Ако тази смяна мине и на второ четене, смятайте финансово-кредитната система за унищожена, предизвестява юрист Георги Вълков.

Пълният надзор на властта изключва наличието на стратегически вложители

Валутният ръб значи, че сме вложили 20 милиарда евро в държавни скъпи бумаги на страните от еврозоната, вместо да финансираме нашия личен дълг. Това са големи негативи, които нито един добър икономист не може да пренебрегва, разяснява макроикономистът проф. Ганчо Ганчев.

Бунтът е поради огледалото, бай Бойко... бай, бай!

Нищо остаряло не е забравено, нищо ново не е научено! Това е единственият логически извод, който човек може да си направи след дейното мероприятие на "мозъците ", форматиращи мисленето на върхушката в ГЕРБ и персонално на нейния водач Бойко Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР