Държавните медии на Северна Корея засилиха личните атаки срещу бившия

...
Държавните медии на Северна Корея засилиха личните атаки срещу бившия
Коментари Харесай

КНДР: Байдън е бясно куче, трябва да се бие с пръчка до смърт, докато не е късно

Държавните медии на Северна Корея ускориха персоналните офанзиви против някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън за клюка против водача на КНДР, като нарекоха претендента за президент на Съединени американски щати " лудо куче ", което би трябвало да бъде умъртвено, оповестява " Ройтерс ".

Официалната осведомителна организация KCNA не споделя по какъв начин Байдън е обидил водача на Севера Ким Чен-ун. Обясняват, че някогашният вицепрезидент демонстрира признаци на " последния етап на деменция " и " пристигна време той да напусне този свят ".

" Такъв човек има наглостта да се осмели да накърни достолепието на висшото управление на КНДР ".

" Това е последното изпитание на гневното куче, ускоряващо гибелта му. Бесни кучета като Байдън могат да наранят доста хора, в случай че им бъде разрешено да тичат. Те би трябвало да бъдат бити до гибел с сопа, преди да е станало прекомерно късно ", добавя KCNA.

Агенцията на Южна Корея " Йонхап " разяснява, че Северна Корея, обиждайки Байдън, се пробва да се подмаже на Тръмп, който продължава да разказва персоналните си връзки с Ким като положителни, макар невъзможност в нуклеарните договаряния и различията за наказания и ограничения за разоръжаване.

Байдън, изключително в акциите за набиране на средства, атакува прегръдката на Тръмп с властнически задгранични водачи. Той особено уточни Ким и съветския Владимир Путин, като назова двойката главорези и от време на време в детайли разказва нарушаванията на човешките права на Ким и офанзивите против инакомислещи, написа АП.

" Става все по-очевидно, че отвратителните диктатори, както и тези, които ги обичат и им се възхищават, намират Джо Байдън за опасност ", изяснява пред АП, Андрю Бейтс, представител на акцията на Байдън.

" Това е по този начин, тъй като той ще възвърне американското водачество в света още в първия ден, като сложи нашата сигурност, ползи и полезности в центъра на външната ни политика ", добавя той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР