Държавната консолидационна компания (ДКК) и Българската банка за развитие (ББР)

...
Държавната консолидационна компания (ДКК) и Българската банка за развитие (ББР)
Коментари Харесай

ГЕРБ: ДКК и ББР имат договори за милиони с адвокатска фирма, свързана със „Сиела Норма”

Държавната консолидационна компания (ДКК) и Българската банка за развиване (ББР) са сключили контракти за правни услуги с адвокатска адвокатска фирма, която, съгласно информацията, циркулираща в общественото пространство, е обвързвана със „ Сиела Норма ". Това оповестиха членове на ГЕРБ на брифинг в сряда. Ден по-рано от партията алармираха, че ДКК е сключила втори дублиращ се контракт с адвокатската компания на стойност 1 120 000 лева

„ Днес към този момент знаем и нейното име - „ Георгиев, Тодоров & Co ". Този модел на смяната от ДКК се придвижва и в ББР, където същата адвокатска фирма има подписан контракт за правни услуги за една прилична 6-цифрена сума ", съобщи юристът Любомир Талев.

Той сподели още, че в този момент ББР приготвя сключването на нов контракт за юридически услуги на стойност 600 000 евро. „ Остава единствено да научим дали той ще бъде със същата адвокатска фирма, или с такава, в която е работила съучредителката на „ Да, България ", дружно с Кирил Петков, и негова близка сътрудничка Лена Бориславова ", съобщи Талев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР