Държавната хазна е пълна. Как ще е празна хазната? Всяка

...
Държавната хазна е пълна. Как ще е празна хазната? Всяка
Коментари Харесай

Война! Борисов отвърна мълниеносно на Радев за изказването, че хазната е празна НА ЖИВО

Държавната хазна е цялостна. Как ще е празна хазната? Всяка година има растеж на приходите. Но той не е задължен да го схваща това президентът Радев. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в LIVE включване на "Господари на ефира " във връзка коментара на президента за актуализацията на бюджета.

Това, което взимаме като решение и вкарваме в Народното събрание, е с цел да се подготвим. Ние в този момент имаме 5-7 милиарда да попълним, няма да харчим в този момент. Но в един миг ще останем без пари.

Борисов: Продължавам от ден на ден да се тормозя, надалеч сме от справяне НА ЖИВО

Сега ще дебнем пазарите. Никой не ни кара да бързаме. Не е казано, че ще изхарчим парите. Колкото по-малко изхарчим по време на рецесията, толкоз по-добре ", уточни той.

"Правим го, с цел да имаме актуализация до края на годината и да не тичаме непрекъснато до Народното събрание. Просто желаеме да се подготвим
Системите са цялостни с пари. Иначе от кое място даваме повече пари за Великден за пенсионерите, от кое място вкарваме правилото 60/40?”, попита Борисов.

"Бяхме първите, които реорганизираха стопанската система си, хиляди дрехи за хората на първа линия... Колегите със сълзи се молят, тъй като всички имаха по 7-8 хиляди дрехи ", акцентира министър председателят.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР