Държавната дума прие на трето, последно четене закон за контрасанкции

...
Държавната дума прие на трето, последно четене закон за контрасанкции
Коментари Харесай

Руският парламент прие контрасанкции срещу САЩ

Държавната дума одобри на трето, последно четене закон за контрасанкции против Съединени американски щати и други страни, избрани като вражески, заяви ТАСС.

Правителството по решение на президента получава право да постанова разнообразни ограничения за противопоставяне, които в това време не би трябвало да важат за витално нужни артикули, чиито аналози не се създават в Русия и други страни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съответните решения могат да бъдат признати също по този начин от президента по предложение на Съвета за сигурност на Русия. В случай на унищожаване на събитията, станала причина за приемане на контрасанкциите, държавното управление анулира съответните ограничения за влияние.

В документа се споделя, че задачата на закона е " отбрана на ползите и сигурността на Русия, на нейния суверенитет и териториална целокупност, на правата и свободите на жителите на Руската федерация от вражески дейности на Съединени американски щати и други непознати страни, в това число изразяващи се в налагане на политически или стопански наказания във връзка с Руската федерация, жители на Русия или съветски юридически лица, в осъществяване на други дейности, представляващи опасност за териториалната целокупност на Русия или ориентирани към икономическа и политическа дестабилизация на Руската федерация ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР