Държавната Дума одобри предложението на Владимир Путин за назначаване на

...
Държавната Дума одобри предложението на Владимир Путин за назначаване на
Коментари Харесай

Мишустин e новият премиер на Русия

Държавната Дума утвърди предлагането на Владимир Путин за назначение на сегашния началник на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин за министър председател. 383 депутати гласоподаваха „ за “, няма „ срещу “, а 41 депутати се въздържаха.

Путин го предложи в сряда, откакто Дмитирй Медведев разгласи оставката на държавното управление, последвала годишната тирада на Путин пред Федералното заседание, в която той разгласи пакет от промени в конституцията. Очаква се референдумът по тези ремонти да се организира до края на май, съобщи ТАСС.

На среща в думата Мишустин разгласи, че приоритет ще му бъдат националните планове и цифровата стопанска система. На първо място ще се заеме с премахването на бариерите пред бизнеса и да се понижат разноските. " Във всички случаи предстоят основни диалози с бизнеса ", сподели Мишустин.

На среща с фракцията на компартия той изключи облекчаването на налога върху приходите на физическите лица, обещавайки целева помощ за бедните руснаци. „ Мишустин има намерение да подкрепи 20 милиона в последна мизерия. Той сподели, че няма междинна класа...обеща да вкара целева помощ след две години ", се споделя в изказване на партията. Премиерът даде обещание да направи инвентаризация на националните планове и да разбере какво пречи на осъществяването им. Ще се заеме и с проблемите в опазването на здравето. Премиерът разгласи, че ще има промени както в структурата, по този начин и в състава на бъдещото държавно управление, поради което ще се съветва с фракциите в думата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР