Държавната дума на Руската федерация може още на 29 септември

...
Държавната дума на Руската федерация може още на 29 септември
Коментари Харесай

Русия бърза и с анексията на четирите украински области

Държавната дума на Руската федерация може още на 29 септември на изключително съвещание да гласоподава законопроектите за присъединение на т.нар " освободени " територии към Русия.

Законопроектите могат да бъдат импортирани още на 28 септември вечерта , а на идващия ден депутатите могат да се съберат, с цел да ги одобряват. Това декларира източник от Думата пред държавната организация ТАСС.

" След като бъдат преброени гласовете от референдумите, законопроектите могат да бъдат импортирани още на 28 септември, тъй че Думата да има време да ги одобри на 29 септември ", споделя източникът.

Ако референдумите дадат позитивен резултат, в Думата ще бъдат импортирани за ратификация и интернационалните контракти, както и план на федерален парламентарен закон за приемането на нови субекти в Руската федерация .
 Песков: Атаки против Донбас да се считат за офанзиви против Русия
Песков: Атаки против Донбас да се считат за офанзиви против Русия

Преговорите с Украйна към момента са на масата, макар референдумите за присъединение към Русия

Втори ден в, някои от тях отчасти окупирани от съветската войска, започнаха да се организират референдуми, небрежно проведени от окупационните управляващи - това се Луганск, Донецк, Херсон и Запорожие . Гласуването се прави по домовете, а едвам в последния ден от периода, 27 септември, за гласоподаване ще се позволяват хора до урните в проведените сектори.
 Какво се случва на фронта в Украйна, до момента в който се организират референдуми
Какво се случва на фронта в Украйна, до момента в който се организират референдуми

За украинската страна, от правна позиция, нищо няма да се промени след " референдумите "

Референдумите ще записват, най-малко официално, анексирането им .

Киев, Съединени американски щати и страните от, че организирането на подобен " плебисцит " ще се трансформира в точка, от която няма да има връщане обратно , след което няма да са вероятни никакви договаряния за спокойно разрешаване на военния спор и връщане на страните на позициите им отпреди 24 февруари.

Припомняме, че през 2014 година след проведен тъкмо по подобен метод референдум . Преди да нахлуе в Украйна на 24 февруари съветският президент - Донецк и Луганск.
 ISW: Анексията уголемява вътрешно правното определение за
ISW: Анексията уголемява вътрешно правното определение за " съветска " територия

Това ще разреши на съветската войска законно и намерено да изпраща наборници
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР