Държавната Българска банка за развитие е давала стотици милиони на

...
Държавната Българска банка за развитие е давала стотици милиони на
Коментари Харесай

Идиотизмът „дайте доказателства“ не спасява, а ”бивши” ги убива

Държавната Българска банка за развиване е давала стотици милиони на определени компании и шепа олигарси, все доближени до ръководството. Моля ви се, всичко е законно! Това са внушения, желаеме доказателства, другояче!...

Данъчното е пропуснало, отказало, не съумяло да събере милиарди. Те щяха да обезпечат по 200, 300 и нагоре към пенсиите, а не подхвърлените от джипката петдесетолевки… И още веднъж чуваме познатото дразнещо, стържещо „ Дайте доказателства “.

Нямало доказателства и за изказванията, че управленията на Министерство на вътрешните работи и службите са били безобразно правилни на някогашната власт, на ГЕРБ и най-много на Него – Бойко Борисов. Той пък бил в тясна композиция с Делян Пеевски. Данни за това извират безусловно всеки ден, всеки час. Толкова са вярвали, че са недосегаеми, че са го карали през пръсти (закона) без да им мигне окото.

Рефренът с доказателствата няма да ги избави, той е самопризнание за беззащитност.

Доказателствата ги събира прокуратурата - вашата, обичаната. Министри, политици, медии осведомят за разкрити противозаконни практики и дейности. Прокуратурата получава сигнали за тези разкрития или се самосезира (не както до момента единствено от изявления на Пик или от брачната половинка на Петьо Еврото…) и подхваща съответните дейности, ориентирани към събиране на доказателства, които да потвърдят или отхвърлят съответните разкрития.

Борисов разчита на основния прокурор Иван Гешев, който от дълго време е потвърдил, че не обръща внимание на сигналите за корупция, които засягат ГЕРБ, нейния водач и кръговете към него плюс „ свещената крава “ Пеевски. Бившите имат вяра, надяват се, че Гешев е тяхната Китайска стена против разобличавщите ги разкрития. Заради зависимости и куп други аргументи „ верните “ медии не престават да поддържат сходни тези. В събота някои от тях прекъснаха предаванията си, с цел да включат директно брифинг на бившето ръководство, с цел да чуят и видят всички новопокръстения гербаджия Даниел Митов. И той изрече новата основна опорка: Атаката против службите била, тъй като са разкрили съветска шпионска мрежа и в този момент президентът Радев си прибирал, като ги удрял. Внушението е ясно, само че обикновено: Удрят службите в сгода на Кремъл. Митов, Борисов - хайде малко повече въображение!

Митов е явен. Шефът му Борисов обаче чудесно знае, че същинските съветски шпиони са в неговия кръг и в редичката на преданите му шефове на секрети служби. Самият той бе най-големият услужливец в интерес на съветските планове. И това ще се разбере-докаже напълно скоро.

" Дайте доказателства " … Дайте ги на Гешев, той знае какво да прави с тях. Това време отминава, недраги някогашни ръководещи. " Бивши “ ви убива.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР