Държавната агенция по национална сигурност (ДАНС) и Министерството на вътрешните

...
Държавната агенция по национална сигурност (ДАНС) и Министерството на вътрешните
Коментари Харесай

ДАНС провери сигурността на помпена станция Лаково край Асеновград

Държавната организация по национална сигурност (ДАНС) и Министерството на вътрешните работи (МВР) направиха инспекция на помпена станция в Асеновград, като част от националната акция. Служителите са ревизирали сигурността в обекта - защита, видеонаблюдение, досегаемост, заключване, записват ли се на входа хората, които влизат и така нататък
Това заяви за Actualno.com шефът на ВиК - Асеновград инженер Димитър Кавалджиев. Той посочи, че тестваната помпена станция " Лаково " с изключение на портиери, разполага и с денонощна защита, осъществявана от външна компания, както и кучета пазачи. Кавалджиев изясни, че инспекцията е минала сполучливо и обектът дава отговор на законовите условия за сигурност . Той посочи, че асеновградското сдружение не разполага с водоизточник, който да употребява за водочерпене.
Асеновград се зарежда от няколко водоизточника. 4 от тях са с съдържимост 1 000 кубика на помпена станция " Лаково ", а други 2, 1 500-кубикови са над помпена станция " Лаково ". В " Параколово " има 2 водоизточника по 500 кубика, а в квартал " Изток " са също два, само че 900-кубикови. " Няма място за терзание, от позиция на количествата и с цел да се резервира тази наклонност се надяваме да има задоволително и периодически превалявания от дъжд ", сподели Кавалджиев.
Той добави, че от към година Асеновград е разграничен на региони във връзка с водоснабдяването. Източната се зарежда от помпена станция " Лаково ", западната - от водоизточниците над помпена станция " Лаково ", а висока зона - от другите 2 станции. По думите на шефа на ВиК - Асеновград това способства за по-доброто водоснабдяване и не разрешава прекъсване на водата в целия град, при положение на повреда, а единствено в зоната на повредата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР