Държавна служителка иска зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната

...
Държавна служителка иска зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната
Коментари Харесай

Фейсбук скандалът "Цветанова" обхваща и транспортното ведомство

Държавна служителка желае зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила да бъде погубен.

Това излиза наяве от конгреси във фейсбук, където тя е коментирала с персоналния си профил. Сергей Добрев от Велико Търново разяснява стрелбата по търновския лихвар Юлиян Мирчев - Видрата и декларира: "И не вярвайте на Цветанов, в случай че каже същото и за него... Щото въпросите би трябвало да бъдат същите... Към Цветанов... ", като има поради думите на политика за убития в София огромен търновски предприемач Петър Христов.

Под този пост един от коментаторите - Толи Узунова, задава въпроса "А самия Цветанов по кое време? ". Тъй като фейсбук е място за всевъзможни извращения, евентуално и това щеше да остане неусетно, в случай че въпросната Толи Узунова не е държавен контрольор в Министерството на превоза, ръководено от Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила, оповестява Пик.

Държавната служителка, желаеща час по-скорошното ликвидиране на Цветан Цветанов, е член на ДСБ и през 2015 година даже е била претендент за общински консултант в София. Тъй като изборните резултати на тази партия бяха повече от печални, Толи Узунова топли държавния стол, като освен това пропагандира за ликвидирането на втория след водача на ръководещата партия.

Това със страшна мощ слага въпроса за какво, откакто не харесва ръководещата партия и водачите, работи под тяхното крило?



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР