Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера

...
Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера
Коментари Харесай

Петлите“ с премиера на най-новия си спектакъл до края на годината

Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Събития в обекта:Ана от другата страна19:00/20.02.2018Виж всички 2 събития в Държавна опера БургасНай-динамично разрастващата се и неповторима за страната танцова групировка - " Петлите " още веднъж ще завладее сърцата на публиката в България. Талантливите актьори към този момент са в трескава подготовка за идната в края на 2018 година премиера на най-новия им театър.

" След огромния триумф на спектакъла ни " Циганката ", който заради ползата на публиката се постановяваше да слагаме по два пъти в един и същи ден на няколко места в страната, в този момент още веднъж се доверяваме на същия креативен екип за най-новия ни план. С всеки идващ театър надграждаме постигнатото досега и мисля, че този път феновете ще видят нещо още по-красиво ", споделя ръководителят на групировката Георги Димитров.

След твърдоглав труд през 2017 година ТФ " Петлите " съумя да обиколи България със спектакъла " Циганката ", който съумя да доближи същински върхове по зрителски интерес. През 2018-а, той ще бъде подложен още един път. Това ще стане с настъпването на пролетта, на 22 март в Бургаската Опера от 19.00 часа. В него ще вземат присъединяване 15 деца, от които деца от Центровете за настаняване от фамилен вид и деца от Бургаски учебни заведения. " Очаква ни доста динамична година - трескави подготовки за новия ни театър, огромно лятно турне, а дружно с него " Петлите " ще излязат от рамките на страната с цел да се показват и в Германия. Благодаря на всички, които с труда си вършат по този начин, че нашите реализатори да стават все по-добри и да печелят заслужена известност ", показа още основателят на групировката.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР