Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера

Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера ...

Добрата новина: Събраха 3 хил. лв. за лечението на Антонио с благотворителен базар.

Държавна опера Бургасул. "Климент Охридски" N2

0 коментара за Държавна опера БургасСъбития в обекта:Концерт на Орлин Павлов19:30/13.10.2018Виж всички 3 събития в Държавна опера БургасРъчно изработени сувенири и играчки, сладки и солени изкушения, декорирано фотостудио бяха част от изненадите, подготвени от Майки ГЕРБ за благотворителния базар в подкрепа на 10-годишния Тони от Бургас.

Инициативата се проведе във фоайето на Държавната Опера, като в нея се включиха много съпричастни бургазлии. Те разгледаха тематично оформените щандове с хендмейд артикули и с тяхна подкрепа бяха събрани над 3 хил. лв. Средствата ще бъдат предоставени на семейството на малкото момченце за извършване на животоспасяваща операция.

От структурата на ГЕРБ подкрепиха кампанията за спасяването на детски живот и закупиха билети за благотворителния концерт, който се проведе непосредствено след базара на дамите от партията. Билетите бяха предоставени на различни социални сдружения и организации.

Концертът бе организиран с подкрепата на община Бургас, а в него взеха участие любими изпълнители като Тони Димитрова и Рафи Бохосян, Лидия Стаматова, MEIA и Преслава Минасян, ритъм енд блус певицата Сантра. Всички местата в Операта в морския град бяха заети, а поради големия интерес имаше и правостоящи хора в залата.

Средства се събират и към момента чрез дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777.(За абонати на Telenor, VIVACOM и A1).

Източник: burgas24.bg