Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера

...
Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера
Коментари Харесай

Добрата новина: Събраха 3 хил. лв. за лечението на Антонио с благотворителен базар

Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Събития в обекта:Концерт на Орлин Павлов19:30/13.10.2018Виж всички 3 събития в Държавна опера БургасРъчно направени сувенири и играчки, сладки и солени изкушения, декорирано фотостудио бяха част от изненадите, готови от Майки ГЕРБ за благотворителния базар в поддръжка на 10-годишния Тони от Бургас.

Инициативата се организира във фоайето на Държавната Опера, като в нея се включиха доста съпричастни бургазлии. Те разгледаха тематично завършените щандове с хендмейд продукти и с тяхна поддръжка бяха събрани над 3 хиляди лева Средствата ще бъдат предоставени на фамилията на дребното момченце за осъществяване на животоспасяваща интервенция.

От структурата на ГЕРБ поддържаха акцията за спасяването на детски живот и закупиха билети за благотворителния концерт, който се организира директно след базара на дамите от партията. Билетите бяха предоставени на разнообразни обществени сдружения и организации.

Концертът бе проведен с поддръжката на община Бургас, а в него взеха присъединяване обичани реализатори като Тони Димитрова и Рафи Бохосян, Лидия Стаматова, MEIA и Преслава Минасян, темп енд блус певицата Сантра. Всички местата в Операта в морския град бяха заети, а заради огромния интерес имаше и правостоящи хора в залата.

Средства се събират и все още посредством дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777.(За клиенти на Telenor, VIVACOM и A1).
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР