Държавна опера – Пловдив обяви конкурс за артист-балетисти и танцьори

...
Държавна опера – Пловдив обяви конкурс за артист-балетисти и танцьори
Коментари Харесай

Опера Пловдив обяви конкурс за артист-балетисти и танцьори

Държавна опера – Пловдив разгласи конкурс за артист-балетисти и танцьори – мъже и дами, по отношение на планове по програмата „ Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “, които ще бъдат осъществени през 2018 и 2019 година

Конкурсът ще се организира на 9 декември от 14 часа в балетната зала на Градския дом на културата „ Борис Христов ”, а 2 декември е крайният период за подаване на документите за кандидатстване – CV и заявление в свободен текст.

Самият изпит се състои от две елементи – типичен екзерсис и модерна импровизация по авансово квалифициран танцов материал до 2 минути (класически или съвременен). Кандидатите би трябвало да обезпечат пианист за акомпанимент или да донесат на USB или CD аудио-запис на нужната им музика.

На утвърдените претенденти ще бъде препоръчан срочен контракт (24 месеца) със общоприета заплата и благоприятни условия за бонуси и непрекъснат ангажимент след 2019 година, а от управлението на Държавна опера – Пловдив дават обещание подпомагане за намиране на уместно жилище чартърен в града под тепетата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР