Държавна финансова инспекция влезе на проверка в Комисията по хазарта,

...
Държавна финансова инспекция влезе на проверка в Комисията по хазарта,
Коментари Харесай

Държавна финансова инспекция влезе в Комисия по хазарта

Държавна финансова ревизия влезе на инспекция в Комисията по хазарта, стана ясно от известие на институцията.
Междувременно водачът на НФСБ Валери Симеонов разяснява в коридорите на Народното събрание, че въпросната комисия " е съществено пробита в интерес на един от сериозните играчи в хазартния бизнес ". Припомняме, че препоръчаните промени от НФСБ и Сиемонов засягат директно бизнеса на Васил Божков, който държи лицензите за двете частни
лотарии у нас.
Самият той заплаши преди няколко дни, че в случай че измененията станат факт, той няма да може да продължи да финансира футболен клуб " Левски ".
Няма да се откажа от Закона за
хазарта – страната няма да допусне ликвидирането на един тим по финансови аргументи, бе коментарът на Валери Симеонов. Той е безапелационен, че предложенията му ще прекратят " едно плячкосване в региона на хазарта и ще насочи доста съществени финансови запаси към спорта в България и здравето на страната ". Във връзка с терзанията на тима „ Левски “ във връзка с закона, Симеонов изясни, че всяко едно такова изказване предстои на инспекция.
На въпрос дали с този закон удря частния бизнес, Симеонов посочи, че няма такова нещо и съобщи, че не може да бъде инструмент на някого. Той добави, че дейностите му са продължение във връзка с тази " модерна проказа ", какъвто е
хазартът. И е в синхрон с програмата им и моралът на всеки човек, който е виновен. Симеонов отхвърли да удря частния бизнес.
Попитан дали се тормози, че ГЕРБ ще се откажат от желанието си да поддържат Закона за
хазарта, Симеонов сподели, че това е въпрос на отговорност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР