Държавна агенция Електронно управление (ДАЕУ) информира гражданите за възможността да

...
Държавна агенция Електронно управление (ДАЕУ) информира гражданите за възможността да
Коментари Харесай

ДАЕУ предоставя възможност за електронно подаване на сигнали и жалби

Държавна организация " Електронно ръководство " (ДАЕУ) осведоми жителите за опцията да подават тъжби, сигнали и да получават информация от съответната институция посредством Системата за несъмнено електронно връчване, поддържана от организацията – https://edelivery.egov.bg .

След изключителното състояние, въведено по отношение на пандемията от Covid-19, от организацията предлагат връзките с институциите да се реализират онлайн, като се употребяват наличните за задачата средства.

На Единния портал за достъп до електронни административни услуги, поддържан от ДАЕУ - https://egov.bg има основан специфичен бутон - Сигнали, тъжби и оферти , който ви води към електронната форма за попълване и инструкциите по какъв начин да заявите услугата.

Новата услуга дава опция да подадете сигнал, тъжба или предложение по отношение на обслужването или организацията на работата на административен орган, организация, предоставяща публични услуги или лице, осъществяващо обществени функционалности.

Подател може да бъде всеки жител или организация. За да заявите услугата е належащо да притежавате дипломиран електронен автограф (КЕП) или ПИК на Национален осигурителен институт, както и да имате профил в Системата за несъмнено електронно връчване. Тя се управлява от Държавна организация " Електронно ръководство " и замества класическата предложена поща.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР