Държавите трябва да работят заедно, за да спрат вълците единаци,

...
Държавите трябва да работят заедно, за да спрат вълците единаци,
Коментари Харесай

НАТО иска да спре „вълците единаци“

Държавите би трябвало да работят дружно, с цел да спрат " вълците единаци ", които се въодушевяват един от различен, съобщи през днешния ден генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от Ройтерс.

Столтенберг сподели това при посещаване в новозеландския град Крайстчърч, където през март мъж умъртви 51 мюсюлмани. Генералният секретар на НАТО направи изказването си и по отношение на двете всеобщи убийства в Съединени американски щати през уикенда, при които бяха убити 29 и ранени десетки хора в щатовете Тексас и Охайо. Убийствата доведоха до апели за по-строг надзор върху оръжията и до безпокойствие от усилването на национализма и ксенофобията.

" Тези офанзиви са осъществени от " вълци единаци ", само че в това време те са свързани, тъй като нападателите се въодушевяват един от различен и се загатват един различен в своите прокламации. От това излиза наяве, че би трябвало да се борим с тероризма по най-различни способи и с най-различни средства. Обществото би трябвало да пази полезностите на свободата, откритостта и толерантността. Виждаме, че мнозина от терористите са едни от нас. Те са родени в страните ни, идват от личните ни общества. Заради това би трябвало да обърнем внимание на аргументите ", сподели Столтенберг пред новозеландска медия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР