Държавите от ЕС предстои да обсъдят въвеждането на нови санкции

...
Държавите от ЕС предстои да обсъдят въвеждането на нови санкции
Коментари Харесай

ЕС вероятно ще обсъди още тази седмица нови санкции срещу Русия

Държавите от Европейски Съюз следва да обсъдят въвеждането на нови наказания против Русия, решение още не е взето. Това заяви представител на Европейската комисия на конференция в понеделник.

Той не удостовери и не отхвърли, че се чака в сряда Европейска комисия да внесе предложенията за нови наказания. Попитан дали глобите ще включат възбрана за импорт на енергоносители от Русия, представителят посочи, че наличието на предлагането е поверително. Европейски Съюз е мощно решен незабавно да продължи работата по нови ограничаващи ограничения, добави представителят.

По неговите думи Европейски Съюз цели, в случай че не да спре, най-малко да ограничи опциите за продължение на войната в Украйна. Според него съветският президент Владимир Путин е източникът на казуса, по тази причина връзката с него с обособени водачи от Европейски Съюз към този момент остава отворена.

Говорителят означи, че европейските сдружения, които внасят газ от Русия, не са длъжни да се преценяват с настояванията на Кремъл за заплащане в рубли. Той изясни, че 97 на 100 от договорите плануват ясно заплащанията да се правят в долари или евро. 

Никой от Европейска комисия не е обиден от съветските ответни наказания, тъй като не ни интересува, съобщи представителят. Той добави, че описът на глобените от Москва е незнаен. Получихме единствено вербална нота от Русия, че описът е уголемен с спомагателни имена на представители на Европейски Съюз. Европейските наказания, за разлика от това, са постоянно ясни и включват поименни описи, учредения, способи за обжалване. Засега знаем единствено, че Русия е въвела " някакви наказания против някого ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР