Държавите, които наложиха санкции срещу Русия, започнаха да изпитват трудности.

...
Държавите, които наложиха санкции срещу Русия, започнаха да изпитват трудности.
Коментари Харесай

Путин към санкциониращите страни: Зле ли ви е? Няма какво да ни обвинявате!

Държавите, които постановиха наказания против Русия, започнаха да изпитват компликации. Но това беше техен избор, Русия извършва всичките си отговорности във връзка с енергийните доставки. Това разгласи на 10 март, съветският президент Владимир Путин на среща с държавното управление за противопоставяне на глобите.

„ Те приканват своите жители да затегнат коланите, да се обличат топло и показват глобите, които постановат против нас като причина за утежняването им “, сподели съветският президент.

" Всичко наподобява доста необичайно, още повече, че изпълняваме всичките си отговорности за доставка на енергийни запаси. Всичко напълно! Ние доставяме всичко належащо. 100% е заредена даже ГТС на Украйна. Удивително е, само че истина ", съобщи съветският водач.

" И цените се подвигат! Но не по наша виновност, това е резултат от техните лични неверни калкулации. Няма какво да ни обвинявате ", сподели още Владимир Путин.

Подобна обстановка се е развила и с покачването на цените на петрола в Съединени американски щати, сподели Путин.

„ Те оповестиха, че блокират достъпа на съветския нефт до американския пазар, цените там са високи, инфлацията е невиждано висока. Достигна исторически връх. Опитват се да ни обвинят за резултатите от личните си неточности! Нямаме безусловно нищо общо с това “, акцентира президентът на Руската федерация.

" Те към този момент се пробват непременно да реализират съглашение с тези страни, във връзка с които самите те вкараха нелегитимни ограничавания ", сподели Путин.

" Готови са да сключат мир с Иран, неотложно да подпишат всички документи. Отидоха и във Венецуела да договарят с тях. Но не беше належащо да се вкарват тези нелегитимни наказания против тях ", акцентира президентът.

" Същото ще се случи и в връзките с нашата страна, в това не се колебая. Ние, дружно с нашите сътрудници, които не признават тези дейности, сигурно ще намерим решения на всички проблеми, които те се пробват да ни основат ", безапелационен бе той.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР