Държавен вестник обнародва постановлението за допълнителните разходи за ремонти в

...
Държавен вестник обнародва постановлението за допълнителните разходи за ремонти в
Коментари Харесай

Как ще бъдат разпределени допълнителните 111 млн. лв. за общините?

Държавен вестник обнародва постановлението за спомагателните разноски за поправки в общините. То е на стойност 111 млн. лева

Въпросът е има ли двоен стандарт в разпределението на средствата и стартира ли предизборната акция за локалните избори следващата година.

Най-големият строителен обект в Южна България и най-скъп план е бъдещият състезателен комплекс „ Хеброс” , който се финансира с 4 млн. лева с министерско разпореждане. С него бяха отпуснати и спомагателните 111 млн. лева и то породи огромна ревнивост сред тези, които получиха и тези, които не получиха пари.

Избрахме три български общини, с цел да ви покажем в какво ще бъдат вложени парите.

Община Харманли от три години се ръководи от ГЕРБ. Сега ще получи максимален транш от 4 млн. за съвременен състезателен комплекс. Градът се гордее, че от тук са тръгнали едни от най-великите ни спортисти. С парите се строят четири подготвителни зали, волейболна и тенис зала, съвременни стадиони за хокей на трева и футбол.

В община Кърджали , където ръководи Движение за права и свободи, са отпуснати 2 млн. лева за ултра съвременно улично осветяване в цялата община, която включва града и 117 села. Лед лампите ще се самонастройват. А благодарността е с друг адрес. Проектът за интегрираното осветяване на общината в действителност коства 6 млн. лева

Община Гоце Делчев се ръководи от Българска социалистическа партия и получава най огромна сума от алените общини – 920 хиляди лева Парите от кабинета отиват обаче в селата с кметове от Движение за права и свободи, а проблемите в града се вземат решение с евросредства.
В селата Брезница и Буково ще се създадат улици и две стадиони.

И защото Южна България е доста по-развита от Северна България, за южните общини се отпускат по 9 лева на глава от популацията, до момента в който в северните – по 18 лева на човек.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР