Държавен съдебен изпълнител обяви на търг завод във Врачанско, научи

...
Държавен съдебен изпълнител обяви на търг завод във Врачанско, научи
Коментари Харесай

Тотален крах! Разпродават на търг варов завод във Врачанско

Държавен правосъден реализатор разгласи на търг цех във Врачанско, научи BulNews.bg. Продава се парцел на „ Бивар “ АД, които създават и търгуват с негасена вар и инертни материали. Продажбата се прави за погасяване на вземанията на Диян Моновски и Виктория Данкова, разяснява правосъдният реализатор.
На тезгяха са поставени няколко здания, намиращи се в землището на село Кунино в община Роман. На първия терен се разпродават две ремонтни работилници, административна постройка към промишленото дружество с повърхност от 83 кв. метра, битова постройка с повърхност от 99 квадрата, 9 огромни склада, гараж за коли, постройка със особено предопределение – кантар с повърхност от 40 квадратни метра, 4 шахтови пещи и 3 навеса вид „ бункери “. Първоначалната цена, от която ще стартира наддаването за тези обекти, е 51 339.20 лв. без Данък добавена стойност.
На различен терен се разпродават още няколко обособени здания, благосъстоятелност на предприятието, като едната е независим склад за 1 712.80 лв., другата е трансформаторен пост. Наддаването започва от 4 172.80 лв. без Данък добавена стойност. Разпродава се и различен независим склад, който е с няколко специфични бункера, за които първичната цена потегля от 13 175.20 лв. без Данък добавена стойност.
Търгът ще се организира на 11 септември от 10.30 часа в канцеларията на правосъдния реализатор в Мездра на улица „ Св. Св. Кирил и Методий “ 21.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР