Държавен фонд Земеделие“ (ДФЗ) преустановява физическите проверки на място в

...
Държавен фонд Земеделие“ (ДФЗ) преустановява физическите проверки на място в
Коментари Харесай

Държавен фонд „Земеделие“ спира проверките в свинекомплексите в цялата страна

Държавен фонд „ Земеделие “ (ДФЗ) прекратява физическите инспекции на място в свиневъдните стопанства на територията на цялата страна. Това съожщиха от ДФЗ. Забраната е разпоредена със Заповед на изпълнителния шеф на ДФЗ Васил Грудев. Тя е част от спешните ограничения, подхванати от страната, за предварителна защита и превъзмогване разпространяването на африканската чума по свинете (АЧС).

``
реклама

При обмисляне на инспекциите на място ДФЗ всекидневно ще наблюдава информацията за настоящата епизоотична обстановка на формалния уебсайт на Българска организация по сигурност на храните (БАБХ).

Преди осъществяване на посещаване на място при претендентите за финансово подкрепяне на ДФЗ, ще бъде спазвана оповестената информация от БАБХ, както по повод местоположението на свиневъдни обекти, по този начин и по отношение на наложените ограничавания за напредване на хора и транспортни средства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР