Държавата трябва да застане зад магистратите. Необходима е изключителна охрана

...
Държавата трябва да застане зад магистратите. Необходима е изключителна охрана
Коментари Харесай

Адв. Марковски: Необходима е изключителна охрана за магистратите

Държавата би трябвало да застане зад магистратите. Необходима е изключителна защита и използването на целия набор от принадлежности, с които разполага страната, с цел да се покаже поддръжка на всеки от тях, тъй като никой не е застрахован. Държавата би трябвало да покаже ясна воля за това и да се оказва съответна отбрана както на него, по този начин и на членовете на фамилията му. Това стана ясно от позицията на юрист Димитър Марковски във връзка изнесената от основния прокурор Иван Гешев информация, че има опити за напън над магистрати.

" Това е посягане против държавността, против всеки, който стои на такава позиция, че да може да позволява и раздава правораздаване в тази страна. Този кръг може да бъде безпределно уголемен както на застрашените, по този начин и на тези, които заплашват. Това е прекрачване на граница, която юристите знаем какво означава - в случай че самият магистрат е заплашен, това значи, че изначално е сринато доверието в думата " обективност ", безапелационен бе и Явор Нотев, представен от Bulgaria on air.

По думите на адв. Марковски, доста хора се упражняват върху понятието " правна промяна ": " Трябва да има конституционни промени, би трябвало да има Велико Народно Събрание, политическото наличие няма място в правосъдната власт. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР