„Държавата трябва да е социална. Тя трябва да мисли за

...
„Държавата трябва да е социална. Тя трябва да мисли за
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Държавата трябва да е социална и да мисли за хората


„ Държавата би трябвало да е обществена. Тя би трябвало да мисли за хората и да не гледа на тях единствено като на гласоподаватели, и да ги употребява от акция на акция “. Това съобщи в ефира на Евроком лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Ловеч Вяра Емилова.

Тя акцентира, че хората са изтощени. „ Много обещания се дадоха и доста приказки се изприказваха, а през 2-3 месеца влизаме в избори. Една година буксуваме “, изясни тя. По думите й незабавно след изборите би трябвало да бъде основано държавно управление. „ Българска социалистическа партия има своята стратегия за първите 100 дни и незабавно след изборите е подготвена да стартира да я извършва “, безапелационна бе Емилова. Тя акцентира, че Българска социалистическа партия има и цялостна управническа стратегия с цели в съответните браншове стъпила на „ Визия за България “. „ Именно по тези политики бихме търсили и консенсус в 47-то Народно заседание за съставяне на държавно управление.БСП потвърди, че е рационалният, диалогичният сътрудник, разполага с нужните специалисти и предлага рационални решения, които биха помогнали за положителното развиване на България “, акцентира тя.

Емилова уточни, че по време на акцията се е срещнала с доста хора и е провела доста диалози. „ Предприехме няколко начинания с сътрудниците от листата, която повеждам. Подкрепихме сътрудниците от Плевен за стартирането наАЕЦ „ Белене “. Хората желаят да имат по-ниска цена на тока. Друга самодейност направихме с сътрудниците от Пловдив област, кметът на Троян Донка Михайлова и ръководителят на БСП-Ловеч Минчо Казанджиев, с цел да бъде отворен целогодишно проходът Троян-Кърнаре “, изясни социалистът. В резултат на самодейността тя изясни, че Агенция „ Пътна инфарструктура “ е упълномощила проектирането на уреди, с които да помогне за целогодишното прекосяване на прохода. „ Когато локалната власт и народните представители гледат в една посока нещата се случват. Това е нашата първа дребна победа. Вярвам, че нашите победи ще бъдат повече “, сподели още тя.Емилова изясни, че във водената от нея листа има младежи, с опит, дейни, с бизнес и личен взор за развиване на Ловеч. „ Направихме един добър екип, с който сме подготвени да работим за по-добър живот на хората в Ловеч и в цялата страна “, заключи Вяра Емилова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР