Държавата си отвоюва футбола и сега го очакват по-добри дни.

...
Държавата си отвоюва футбола и сега го очакват по-добри дни.
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Държавата си отвоюва футбола

" Държавата си отвоюва футбола и в този момент го чакат по-добри дни. " Това съобщи един от притежателите на ЦСКА - Гриша Ганчев. Пред камерата на Българска национална телевизия той разяснява и поредицата от кавги след мача на националния тим против Англия.

Гриша Ганчев: Аз мисля, че това е доста добре за футбола. Това беше, по какъв начин да кажа. Нямам и думи да се изразя за тази фракция там горе. Алкохолизирана фракция, затворена. Там не може да се пипа. То по-лесно е да влезеш в Светия синод, в сравнение с там. Браво на Кралев и на Борисов, че го взеха решение, тъй като това се държавници. Те отвоюваха футбола за страната, тъй като без значение кой дава пари за клубове и за това, и за това. Тая фракция към този момент не мисля, че ще се появи нова такава. Ще почнем отново от нулата и бавно, бавно си мисля, че ще си възвърнем средноевропейското равнище. Трябва да се вкарат правила и да се почнат това, което се борихме на времето аз и Наско Сираков, ние поради това и напуснахме, наложително да се създадат рестрикции, да почнат да се постановат млади футболисти, наложително да играят и бавно, бавно ще станат работите.
Той съобщи, че не се интересува от това кой би трябвало да стане новия президент на БФС. Въпросът е да съблюдава разпоредбите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР