Държавата ще се опита да придобие изцяло собствеността върху военния

...
Държавата ще се опита да придобие изцяло собствеността върху военния
Коментари Харесай

Държавата ще опита да придобие 100 % от собствеността на Дунарит

Държавата ще се опита да придобие напълно собствеността върху военния цех „ Дунарит " край Русе. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в града. Той сподели, че държавното управление се старае да отговори на вложенията в стопанската система с редица инфраструктурни планове, като два лота от автомагистрала „ Хемус " са на финала, приготвя се и строителството на новото трасе сред Русе и Велико Търново.

Русе

Като цех от стратегическо значение за страната ни „ Дунарит " би трябвало да стане 100 % държавна благосъстоятелност при положение, че бъде разгласен за обществена обмен, безапелационен е министър председателят Борисов.
Бойко Борисов, министър-председател: Вече толкоз ми омръзна за афери към този цех - значим, стратегически, работещ, че и от горната страна ще дадем на търга, само че ще си го купим и ще бъде 100% единствено държавен. Това мога да подсигурявам, до момента в който съм някакъв и имам някаква власт, че това ще стане.
Премиерът регистрира, че инфраструктурата изостава от темповете на развиване на стопанската система и по тази причина сега се работи по построяването на 7 автомагистрали едновременно.
Бойко Борисов, министър-председател: Сега до несъмнено десетина дни ще пуснем до Боаза автомагистралата, строим интензивно до Плевен „ Хемус " и редом с това се проектира сред Търново и Търговище. Търговище - Шумен се строи доста интензивно... и за околовръстното на София се отпуснаха към 150 млн., с цел да се затвори Южната дъга със Северната тенгента и Западната дъга. "
В Бяла министър председателят публично откри ново учебно заведение, в което от понеделник познания ще натрупат над 300 възпитаници. А в Русе прегледа новата спортна зала, ремонта на кея и обновените улици.
Бойко Борисов, министър-председател: Вече виждате какъв брой вложения има в Русе и какъв брой фабрики... тези кейови стени, с пасарелки ще стане най-красивото място на Русе.
Въпреки че министър председателят Борисов похвали русенския кмет Пламен Стоилов за работата му, съобщи, че ГЕРБ се нуждае от ободряване, по тази причина е избрал различен претендент за поста.
Бойко Борисов, министър-председател: Никой от нас не е женен за този пост, аз два пъти напусках по моя воля премиерския по този начин, че и кметът ще почине, ще оказва помощ. Искам да освежа партията, тъй като някак си ние вършим доста неща, само че постоянно има 1-2 негатива на всички места, където ти го прикачват и почват да се упражняват върху него.
Премиерът съобщи, че ГЕРБ няма да дава пари от партийната си дотация за реклама в медиите по време на идната акция за локалните избори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР